Frankfurt Derneği Fenerbahçe
23 Haziran 2024

Futbol Takımımızın yeni sezon çalışmaları başlıyor

Frankfurt Derneği Futbol Takımımızın yeni sezon çalışmaları başlıyor

Sağlık kontrolleri tamamlanan Futbol Takımımız 24-29 Haziran tarihleri arasında Serkan Acar Topuk Yaylası Tesislerinde kampa girecek.

Kamp döneminde, 25 Haziran Salı saat 09:30 ve 27 Haziran Perşembe saat 09:30 tarihlerinde yapılacak antrenmanlarımız, taraftarlarımızın izlemesi için açık olacaktır.

Bu tarihler dışında tesisimize giriş ve misafir kabulü olmayacaktır.

Takımımız, 29 Haziran Cumartesi saat 10:30’da Romanya ekibi Petrolul Ploieşti ile sezonun ilk hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

Sonrasında İstanbul’a dönecek Takımımız, yeni sezon çalışmalarının ikinci bölümünü 2-13 Temmuz tarihleri arasında Avusturya’nın Graz kentinde gerçekleştirecek.

Kamp çerçevesinde oynanacak hazırlık maçlarının programı aşağıdaki linkte yer alıyor: